Mijn naam is Maarten Oostenbrink, ik ben geboren in Den Haag en heb gestudeerd in Leiden. Na een lange tijd in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben mag ik nu met veel plezier Rotterdam al bijna 20 jaar mijn thuishaven noemen. 

Ik ben een ervaren (inter)nationaal werkende (general) manager met een goede trackrecord in de voedsel producerende,  de textiel- en de bouwmaterialen industrie. Mijn focus ligt op het opbouwen van organisaties, de verkoop & marketing, markt- en productontwikkeling en teambuilding. Ik heb veel ervaring in het leiden en (re)organiseren van verkoop- en marketing- en productieorganisaties in binnen- en buitenland. Ik ben resultaatgericht, goed in strategie en businessmodelontwikkeling en innovatie. De laatste jaren ben ik tevens actief als toezichthouder in de zorg en bij het MKB. Ik heb me gespecialiseerd in de governance bij zorginstellingen, beginnende, innovatieve organisaties in de profit als wel de non-profit sector, het MKB en bij familiebedrijven. 

In mijn werkende en privéleven heb ik altijd geprobeerd positieve en creatieve verandering tot stand te brengen met een focus op zakelijk succes, de omgeving en de sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheden van mensen en organisaties. Ik sta voor een ander, nieuw soort leiderschap waarin naast resultaatgerichtheid en financieel besef begrippen als verantwoordelijkheid, medemenselijkheid, mededogen en inclusiviteit centraal staan. 

De laatste jaren heb ik mij bijgeschoold op Nyenrode en bij de NVTZ-Academie op het gebied van de Nederlandse governance code en haar toepassingen en het Nederlandse Zorgstelsel. Aan de Radboud Universiteit heb ik een postdoctorale opleiding tot mindfulness trainer voltooid. Na een carrière van ruim 30 jaar in leidinggevende functies bij diverse grote en kleinere bedrijven ben ik in 2020 als zelfstandig ondernemer begonnen.

 

Voor meer informatie: info@maartenoostenbrinkadvies.nl of bel naar 06 - 515 33 741